Praxisaim

 

Klinikai orvosi, szülészeti és műtétes nőgyógyászati tevékenységem a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának Üllői úti részlegén végzem. Magánrendelésemen a Madách 11 Rendelőben, hétfőnként várom pácienseimet. 

MADÁCH 11 RENDELŐ

Modern, Budapest központjában elhelyezkedő barátságos rendelőnkben komoly szaktudással rendelkező, felkészült csapat várja Önt és családját. Minden helyzetben számíthat ránk, legyen szó egészségmegőrzésről, családtervezésről, vagy különböző egészségügyi problémákról.

Törekszünk arra, hogy pácienseink nálunk mindent szolgáltatást egy helyen elérjenek. A szűrő jellegű és a speciális diagnosztikai vizsgálatok mellett, orvosaink nagy rutinnal kezelik a legkülönbözőbb betegségeket. 

Cím: 1075 Budapest, Madách Imre út 11.

Bejelentkezés: + 36 1 456 7899 vagy online, https://www.madach11.hu honlapon.

 

Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika (Üllői úti részleg)

Az ellátás fekvőbeteg hátterét a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája biztosítja. A klinika jelenleg 104 ággyal és 23 koraszülött-ággyal rendelkezik. Közelmúltban került átadásra az újjáalakított, korszerűen felszerelt neonatológiai osztály, valamint egyágyas, magas felszereltségű és komfort fokozatú szülészeti blokk és az új műtőtraktus és posztoperatív őrző.

Cím: 1082 Budapest, Üllői út 78/A